Extra info

Wat U misschien nog wilt weten


Met de inlijstmaterialen van Larson Juhl bent u verzekerd van de best mogelijke duurzame materialen om uw kostbare werk in te lijsten. Ik lijst uw werk altijd museaal (zuurvrij + insect- en stofwerend) in, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw werk ook na jaren nog steeds mooi is. Borduurwerken bijvoorbeeld worden zuurvrij gespannen en nooit rechtstreeks tegen de glasplaat gelegd. Liefst met een mooie passe-partout als buffer, maar anders met een afstandhouder, zodat uw werk niet vergeelt of vlekken gaat vertonen.

Er wordt weleens gezegd dat maatwerklijsten duur zijn. In vergelijking met kant en klaar-lijsten wel. Maar dat is appels met peren vergelijken. Maatwerkgordijnen zijn ook duurder dan kant en klaar-gordijnen. Er wordt voor u een uniek produkt gemaakt, ambachtelijk, van topkwaliteit en helemaal op u en uw werk afgestemd en daarbij wordt uw werk ook nog eens professioneel voor u ingelijst. Niet dertien in een dozijn, maar uniek, geweldig toch!

 

Ons motto is: 'Elk werk dat waarde voor u heeft, is het waard om goed ingelijst te worden.'

 

En heeft u geen werk dat u wilt laten inlijsten, dan kunt u altijd een werk in opdracht van mijn vrouw laten maken. Zij luistert naar uw wensen, vertaalt dat in een persoonlijk op u afgestemd werk, waarna dit werk dan ingelijst kan worden in een lijst naar uw keuze. Persoonlijker kan niet.

Voorbeeld werken van mijn vrouw:

Modern olieverfschilderij - abstract portret 'Specials'

Voor werk in opdracht: kijk hier en voor gelimiteerde kunst: zie hier


Naast de kennis die we zelf in huis hebben, kunnen we ook altijd op de kennis van de experts van Larson-Juhl aan. Mocht u een speciale wens hebben of een afwijkend produkt willen laten inlijsten; samen komen we hier altijd uit. Durf te vragen! Dat geldt voor ons, maar ook voor u, we staan altijd open voor nieuwe ideeën of oplossingen!

 

Wat kunnen we voor u betekenen:

Inlijsten (ook conserverend), werk plakken (met onze vacuumpers), passe-partouts snijden, doeken opspannen op spieraam, schilderijen schoonmaken en kleine restauraties verzorgen aan lijst en doek (vrijblijvende offerte).

 

portrettekeningen


Graag langskomen? Bel: 06-24702128 om zeker te zijn dat wij er zijn.

 

Werk van mijn vrouw (en een beetje van mij:-)
Portretten en pentekeningen: www.portrettekeningen.nl
Vrij werk: www.carrolinevandijk.nl Inspired by nature-art: www.carrolinevandijk.nl/natuur
Naakttekeningen: www.carrolinevandijk.nl/naakt