wie zijn wij

Joachim en Carroline van DijkIk ben Joachim van Dijk en woon samen met mijn vrouw en twee dochters in Berghem (gemeente Oss).

 

Al vele jaren hebben mijn vrouw Carroline (portretschilder: www.portrettekeningen.nl) en ik het geluk om van onze hobby ons werk te kunnen maken en werkt zij als zelfstandig kunstenaar en verzorg ik het werk daaromheen, zoals het prepareren van de ondergronden, het vernissen van het voltooide werk en het professioneel inlijsten daarvan en kunnen wij ons fulltime wijden aan ons mooie vak. Alle werken die in onze lijstenmakerij hangen, zijn dan ook van onze hand.

portrettekeningen

 

Na meer dan 15 jaar de lijsten te hebben verzorgd voor de opdrachtgevers van mijn vrouw en informeel voor anderen, werd de keuken echter te klein en de passie te groot en besloten we onze aangrenzende garage om te bouwen tot knusse showroom, zodat we nu onze lijsten aan iedereen in Berghem en omstreken kunnen aanbieden. Zoals onze naam Lijstenmakerij 'Aan 't Huis' al aangeeft: onze lijstenmakerij hebben we dus gewoon aan huis, informeel en persoonlijk. En zo werken we ook: of u nu een kunstwerk, uw eigen werk, foto's op papier of canvas of een mooie kindertekening van uw dochter wilt laten inlijsten, u bent van harte welkom!

 

Ons motto is: 'Elk werk dat waarde voor u heeft, is het waard om goed ingelijst te worden.'

portrettekeningen

 

Onze kwaliteitsprofielen van 'Larson Juhl' worden door mij met de hand en met behulp van specialistische precisiemachines exact op maat en naar uw wens gemaakt. Waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de beste (zuurvrije) materialen en uw werk professioneel en duurzaam wordt ingelijst, zoals het hoort. Er is veel mogelijk; modern inlijstwerk uit de laatste collecties, maar ook traditioneel. Fijne lijstjes tot heel breed en robuust, meerdere uitsnedes in een passepartout, speciaal Artglas (ontspiegeld) of dubbele passe-partouts, waarbij u kunt kiezen uit vele kleuren en designs. En doordat we alles zelf in eigen huis doen, zijn onze lijntjes kort, onze service hoog en onze prijzen scherp.

U bent van harte welkom in onze knusse showroom om de diverse mogelijkheden te kunnen bekijken, zodat u kunt kiezen wat u mooi vindt en wij u kunnen adviseren waar nodig.

Altijd welkom, overdag, 's-avonds en in het weekend | Bel: 06-24702128 om zeker te zijn dat we er zijn!

 

2019: Carroline geselecteerd voor de tentoonstelling Lang Leve Rembrandt in het Rijksmuseum!

 

 

Eerder interview door TV Berghem met Carroline in ons lijstenatelier 2017:


 

Werk van mijn vrouw (en een beetje van mij:-)
(Pen)tekeningen en schilderijen: www.portrettekeningen.nl
Vrij werk: www.carrolinevandijk.nl/kunstvoorjou
Naakttekeningen: www.carrolinevandijk.nl/naakt
Cartoons en karikaturen: www.cvdkarikatuur.nl